18 maart 2014

Photo challenge 3/52

Met uw permissie ga ik even een inhaalbeweging maken. Dit houdt in dat ik hier meerder foto's in één week ga plaatsen. Dat is vooral omdat ik vorige zaterdag met de gidsencursus een wandeling door Brugge maakte en bijgevolg eens tijd had (en nam) om foto's te nemen. Een goede opvolging van de weken van het jaar kunnen we het niet noemen, maar we waren toch in Brugge. En daarbij: het is al sinds januari half lente, dus veel verschil valt er amper te merken.

Vorige week vrijdag was het hier 100 dagen. Onze Guido Gezelle zal het geweten hebben. Wat er precies op de arme man zijn hoofd hangt, weet ik niet, want ik kwam niet dicht genoeg. Het was immers de bedoeling dat we ook met de groep meeliepen. Van heel ver leek het een regenkapje, maar bij inzoomen bleek het toch wat anders (een blad met foto en tekst?) te zijn. Jammer dat ik de telelens niet mee had op dat moment. U zal het moeten doen met de foto genomen met de 'gewone kodak', zoals wij hier zeggen.


3 opmerkingen:

 1. Anoniem3/18/2014

  Volgens mij is het een 'Wanted' affiche met een mannenhoofd. Meer kan ik niet zien met die maar steeds achteruitgaande gezichtsscherpte van mij. Volhouden die inhaalbeweging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3/18/2014

  Volgens mij is het een eerste stemadviesbrief die de sper-periode probeert te omzeilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees liever Guido's gedichten dat de rotzooi die ze op zijn hoofd geplakt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen