2 maart 2014

Photo challenge 52 weeks: 2/52

Zozo, terwijl iedereen aan 9 zit, loop ik weer achter de feiten aan. Maar dat geeft niet (maak ik mijzelf dan maar wijs).

Ik ging even naar buiten om af te spreken met een vriendin en stootte op dit:
De aandachtige lezer zal ondertussen wel doorhebben dat 'dit' niet staat waar ik woon en officieel gedomicilieerd ben. Dit staat waar het lief woont en officieel gedomicilieerd is. Ik ben daar dus ook soms en het is als het ware mijn tweede thuis. En ik moet het eerlijk toegeven: zoiets schoons, dat hebben wij hier niet. Hij zal het graag horen, want zoals alle Gentenaars vindt hij Gent ver verheven boven Brugge. Ik laat hem maar denken. Zo blijft iedereen blij.

11 opmerkingen:

 1. Heb daar laatst ook een foto van getrokken. Prachtig hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. <3 die kant van de Vrijdagsmarkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3/03/2014

  Mooie foto. Deze week ben ik in Gent, eens kijken of ik dezelfde foto kan trekken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem3/03/2014

  Ik vind het torentje aan de andere kant van de vrijdagsmarkt (op de diagonaal tov de "rode tempel") best ook wel iets hebben. Maar het Bond Moysongebouw en het sociaal erfgoed ervan zijn schitterend. Jammer dat het daar in dat hoekje zit en niet "midden" in de rij gebouwen op het plein staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach ja. Brugge zal nooit worden als Gent en Gent nooit als Brugge. En gelukkig maar, die verschillen maken het net boeiend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een paar jaar geleden hebben wij drie dagen in Gent vertoefd en we hebben daar genoten bij het leven! En Brugge, ach wie weet komt dat er ook weleens van ;-) Ik denk dat het net zoiets is als Rotterdam en Amsterdam...
  liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze smaken gewoon anders, net zoals hun bieren. ;) Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik ben echt slecht in die foto's nemen, ik woon in een boeredorp en ben zonder inspiratie gevallen :D Mooie foto weeral!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem3/18/2014

  Sfeervol verlicht 'ons huis' en 'Bond Moyson' ginds in Gent. Ik was nog nooit in Gent. Misschien kan jij me wel overtuigen om Gent eens te bezoeken?

  BeantwoordenVerwijderen