25 februari 2013

Maar de essentie hebben we mee. Ja, echt.

Ik dacht dat het deze week warmer zou zijn. En droog, dat ook. Ik heb precies weer iets niet goed begrepen. Dat gebeurt al eens meer.

Vandaag tijdens de vergadering bijvoorbeeld. Soms voel ik mij daar de loser van de hoop, snap ik de helft niet van wat er gezegd wordt. Eerst duurt het een kwartier vooraleer dingen beginnen door te dringen. Dan lukt het doordringen wel, maar het snappen nog niet. Eens dit eindelijk gebeurt, zijn we al 2 punten verder.

Maar gelukkig blijkt op het einde altijd weer dat ik niet de enige ben. Er is hoop. Ik ben niet alleen.

Maar hoe zit dat nu eigenlijk met dat weer?

13 opmerkingen:

 1. Anoniem2/25/2013

  Ik kan het niet laten om dit weer te linken: http://www.youtube.com/watch?v=W2JrlEvUK6I
  Laatste minuut blijft kiekenvel. Zelfs als het weer goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, schitterend. Ik denk dat we nog eens naar de dvd's moeten kijken, weer veel te lang geleden.

   Verwijderen
 2. en hoe ouder ge wordt, hoe erger, niet? Zeker als het over nieuwe computerprogramma's gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. God, zwijgt, ik ben al blij dat het daar niet over ging ;-)

   Verwijderen
  2. Joke, gezien? Die Gerry zou uwe wederhelft kunnen zijn. Die lijkt er toch op?

   Verwijderen
 3. De grote Oscar Wilde stelde het zo: 'Telkens als mensen over het weer praten, weet ik eigenlijk wel zeker dat zij iets anders bedoelen.'

  En dát spat van je tekst af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus? Ik schrijf maar wat, hoor. En eigenlijk wil ik écht wel weten wat voor weer het wordt, want ik kocht nieuwe loopschoenen en die mag ik nu proberen. Op een droge en propere ondergrond (maar wel buiten). Als ze niet bevallen, mogen ze terug. Dus eigenlijk wil ik wel droog weer. En niemand die mij zegt wat voor weer het zal worden ;-)

   Verwijderen
  2. Eh, wel, oké dan: morgen blijft het zwaar bewolkt tot betrokken met hier en daar kans op enkele schaarse opklaringen. Over het zuiden van het land is de kans op zon wat groter. Het blijft droog maar tegen de avond vergroot de kans op wat lichte winterse neerslag vanaf het oosten. De maxima schommelen van 5 graden vlak aan zee, 2 tot 4 graden elders in Vlaanderen, en rond of net onder het vriespunt in Hoog-België. De wind waait matig uit het oostnoordoosten.

   Verwijderen
  3. Merci :-) (en ook: verdomme. Voor dat weer dan)

   Verwijderen
 4. Volgens mij heeft heel de wereld dat; doen alsof ze het begrijpen. Zo gaat dat bij ons op vergaderingen ook. En de zorgcoördinator maar niet snappen waarom de collega's het niet doen zoals zij zou willen. Ik heb dan altijd goesting om te brullen : hier oor erin, daar oor eruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem2/26/2013

  Moet je dan eens geconfronteerd worden met een heel nieuwe reglementering en manier van toepassen + afwerken ! En dat op mijn leeftijd ! Stukje bij beetje ben ik het nu aan het leren ... Pff ! Ik wil het onthaal doen : veel eenvoudiger !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem2/28/2013

  Dames, kijk toch eens over dat weer heen. Jullie zijn zelf zonnetjes, daar kan toch geen regenwolk tegenop? Nou dan. Schijn zoals jullie nog nooit geschenen hebben. Dat schijnt heel positief te werken, is het niet voor jezelf, dan toch voor anderen :-) Ik zit hier nu al te grijnzen.

  BeantwoordenVerwijderen