18 februari 2014

Photo challenge 52 weeks 1/52

Het idee ontstond in het het hoofd van ene medeblogger die ik ondertussen persoonlijk ken. Enthousiast als ik ben over dingen, besloot ik mee te doen. In week 1 ging het echter mis. Een virus kruiste mijn pad en dat bleek nogal hardnekkig te zijn. Het virus, niet het pad. Het steekt trouwens ook nu nog de kop op als ik onvoldoende of slecht slaap, maar ik ben alweer aan het werk. Over dat laatste ga ik later nog eens een klaagzang aanheffen, maar niet vandaag.

Bij deze zit ik dus aan week 1, terwijl iedereen het over week 7 heeft. Maar ach, ik haal dat wel in. Of niet. Dan loop ik maar achter. Daar gaan we niet dood van, nietwaar.

Ik start in mijn tuin. Niet dat daar veel van te zien is, want het is nacht. Maar geef toe: de sfeerverlichting, speciaal voor u en mijzelf en kinderen gehaald bij onze Zweedse vrienden, heeft wel iets dat in week 1 had gepast. Hier is het altijd kerst, zou het lief zeggen. En hij zegt dat met een glimlachje alsof hij het niet nodig vindt. Maar ach, wij houwen van kerst, zelfs in de lente.


12 opmerkingen:

 1. pfff, bij ons hangen die het jaar rond in de tuin, heerlijk om te zien dat er genoeg licht was als ze 's avonds in gang schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vorige was niet blauw meer, maar smerig groen. Die was na 4 jaar dringend aan vervanging toe :-)

   Verwijderen
 2. Het ene zonnetje gaat slapen, een ander houdt de wacht.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem2/19/2014

  Kerst, het past als thema ook nog perfect bij de 1/52 status :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat het toch nog gelukt is (ondanks het virus) om mee te doen :-)

  Mooie foto, het doet me wel eerder denken aan Halloween dan aan Kerst...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, eigenlijk. Misschien had ik hem beter gespaard tot oktober...

   Verwijderen
 5. Anoniem2/20/2014

  Grappig om zo bij het begin te beginnen (domme zin), in je eigen tuin. Ik ga daar eindigen denk ik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat dit bij Ditjes en datjes ook zo was. En het was eigenlijk ook wel wat gemakzucht, maar dat gaan we tussen ons houden ;-)

   Verwijderen
 6. Het zou ook een prachtige maan kunnen zijn! Maar ik geef toe dat mijn huisgenoten zeggen dat mijn fantasie weleens op hol slaat...
  liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem2/26/2014

  Je hoeft je toch niet te conformeren aan de Juliaanse kalender? Week 1 van de afwaskalender komt ongeveer overeen met week 7 van de gangbare. So what? ;-)
  Leuke foto.

  BeantwoordenVerwijderen