30 mei 2014

Belpop 3.1

Het is alweer geleden van vorige maand (op de valreep, want deze maand is morgen ook alweer de vorige) dat ik jullie leven verblijdde met een liedje. Als je De Kreuners van een paar dagen geleden niet meerekent, dat is. Het wordt dus hoog tijd om de Belpop cd's weer ter hand te nemen en even te kijken waarmee ik de wereld wat beter kan maken. Dat mag ook wel, het nieuws van de in Brugge met messteken omgebrachte jongen heeft mij toch wel aangegrepen. Misschien ben ik wat naïef, maar in Brugge in godsnaam... Er gebeurt hier van zijn levens bijna niks. Morgen moet ik naar de bib en daarvoor rijd ik met mijn fiets over de markt. Ik zal toch even slikken als ik er voorbij moet. Mijn oudste dochter gaat eind juni naar haar eerste fuif, ik hoop dat ze in haar uitgaansleven toch nooit zoiets moet meemaken.

Ik begin -het zou niet mogen zijn (straks heb'em), maar ik doe het toch- met mijn favoriet van 'Gezellig samenzijn'. Je mag gerust zijn: de titel zegt het allemaal. Alleen Vrolijke vrienden van Nonkel Bob staat er niet op.

Anyway: Monza met Van God Los. Heerlijk nummer. Uit 2001 blijkbaar. Dat is alweer -zeg dat het geen waar is- 13 jaar geleden. Misschien moet ik ophouden met opzoeken hoe oud dingen zijn. Ik word er wat moe van.

4 opmerkingen:

 1. De video is niet beschikbaar in mijn land :-) Zo zout heb ik het nog nooit gegeten. Helaas ken ik noch de muzikant noch het nummer, dus helaas, ik kan je geen fatsoenlijke reactie geven.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mevrouw Kakel, is het nergens te vinden via google? Nogal zonde...
   Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Anoniem5/31/2014

  Wij, hier in Brugge, komen altijd een tijd achter ... ook de lelijke dingen.
  Prachtig nummer !
  En : elke leeftijd heeft zijn charme of alles op zijn tijd ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar natuurlijk heeft elke leeftijd zijn charme. Dat weten we toch :-)

   Verwijderen